BINS.

Pictures by Edwin Kooij

Made at the MURMUR X SIGN love and sex event

 

This project is currently only available in Dutch.

 

“Toen ik erachter kwam dat ze vreemd ging is dat natuurlijk echt een klap in je gezicht. Ik weet ook wel dat het allemaal niet zo mee zat.“

 

Dit waren niet het soort verhalen die ik verwachtte te horen toen ik ging werken als een sekstelefoniste. Ik dacht dat ik een beetje dom moest kreunen en geile verhaaltjes moest vertellen. Na anderhalf jaar als sekstelefoniste te hebben gewerkt, kan ik je zeggen dat het veel meer is dan dat.

 

Als Kyoko, de sekstelefoniste, ben ik een meesteres in het vormen naar de wensen van je klanten, binnen een fractie van een seconde. Wil je lekker klaarkomen en samen geil fantasieën bedenken? Of wil je je problemen bij mij kwijt en even je hart luchten? Je mag het natuurlijk ook gewoon over je favoriete televisie serie hebben.

 

Bij mij kan het allemaal en ik weet waar je naar verlangt voordat je het zelf door hebt.

 

De wereld van de sekstelefoon zit vol contrasten. Kyoko is één grote leugen, maar toch een groot onderdeel van wie ik ben. De bellers zijn anoniem, maar betalen om te kunnen zijn wie ze altijd hebben willen zijn. Dus, is deze fictie wel een leugen?

 

Via de interactieve installatie “Hallo met Kyoko” laat ik je zien hoe ik mijn identiteit keer op keer opnieuw opbouw en neem ik je mee door mijn dagelijkse gesprekken.Van machinaal gekreun tot wanneer ik de telefoon weer op leg. Allemaal gebaseerd op echte gesprekken.

 

Dus liefje,

bel je me snel?

 

 

 

Audio: Wolf Audioscapes

Technische realisatie: The Odd Noodles

 

 

 

Binnenkort te zien op MAF

Video door kunstspot

 

 

 

 

 

Contact